Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 15 juli 2024

Genk: Garage Anthonissen Genk: Al twintig jaar Bosch Car Service (13 juni 2024)

2024 is een jubileumjaar voor de familie Anthonissen uit Genk. Garage Anthonissen blaast dit jaar twintig kaarsjes uit als lid van Bosch Car Service, het werkplaatsconcept voor herstelling en onderhoud van alle automerken. Ter gelegenheid van het twintigjarige jubileum zette Bosch Car Service het team van Garage Anthonissen in de bloemetjes.

"Wij zijn trots op de kwaliteit en service die onze garages leveren. Een Bosch Car Service is professioneel, zorgvuldig en toegewijd. Klanttevredenheid staat voorop en dat is ook bij Bosch Car Service Anthonissen het geval. We willen het ganse team bedanken voor hun inzet en deskundig werk. We hopen nog vele jaren met hen samen te werken", zegt Alex Borstlap, Concept adviseur Bosch Car Service België.

"We hebben 20 jaar geleden bewust voor Bosch Car Service gekozen. We zijn lang een Honda-garage geweest en wilden ook als onafhankelijke garage een merk dat kwaliteit uitstraalde. En dat is Bosch. Bosch is toeleverancier voor heel wat automerken en biedt uitstekende opleidingen aan. En we werkten toen al met de uitleesapparatuur van Bosch," zegt Dirk Anthonissen, huidig zaakvoerder van Bosch Car Service Anthonissen.

Naast een Bosch Car Service-garage baat de familie Anthonissen ook een fietsenwinkel en een tankstation uit in Genk.

De geschiedenis van Bosch Car Service Anthonissen begon meer dan 85 jaar geleden. Het was de opa van huidig zaakvoerder Dirk, Gerard Anthonissen, die in 1937 besloot om een garage en fietsenwinkel te openen. Later kwam daar ook een pompstation bij. In 1964 trad zoon Mathieu in de voetsporen van zijn vader en nam het pompstation, de fietsenwinkel en de garage over.

Vandaag wordt het familiebedrijf geleid door de derde generatie Anthonissen. Dirk baat -samen met zijn echtgenote Tamara Pirlet – de drie zaken uit. Vader Mathieu, ondertussen 86 jaar oud, komt nog dagelijks een kijkje nemen in de werkplaats.

Samen met zijn team van 3 autotechnici onderhoudt en herstelt Dirk alle automerken, ook elektrische en hybride auto’s. Daarnaast biedt Bosch Car Service Anthonissen ook jonge tweedehandswagens aan.Dirk Anthonissen, Mathieu Anthonissen en Tamara Pirlet van Bosch Car Service Anthonissen en Alex Borstlap voor Bosch Car Service
Foto: Bosch Car Service

Bekijk alle artikels uit Genk