Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 9 december 2023

Genk: Genk-Centrum krijgt nieuw Bancontact CASH-punt met brede openingstijden (17 november 2023)

Wie cash geld wil afhalen in Genk-Centrum, kan voortaan terecht bij het nieuwe Bancontact CASH-punt aan de Winterslagstraat, naast winkelketen H&M. Met dit nieuwe Bancontact CASH-punt zorgt stad Genk voor een extra centrale plek in het stadscentrum waar je contant geld kunt opnemen. Dit is het tweede Bancontact CASH-punt in Genk-Centrum, naast de locatie in Shopping 1.

Burgemeester Wim Dries: "Onder de naam Batopin bundelen Belfius, BNP Paribas Fortis, ING en KBC hun krachten voor de Bancontact CASH-punten. Bij zo’n CASH-punt kunnen klanten contact geld opnemen of de pincode van hun bankkaart wijzigen, en dat op een centrale locatie in de buurt van winkels en horecazaken. Wie klant is bij één van de banken, kan ook het saldo op de rekening raadplegen of er cash geld op storten."

In Shopping 1 was al zo’n CASH-punt. Door de opening- en sluitingstijden van het winkelcentrum, is dit punt slechts geopend tot 20 uur. Op vraag van het stadsbestuur en de vzw Centrummanagement is er nu een nieuwe locatie bijgekomen met bredere openingstijden. Het nieuwe CASH-punt bevindt zich aan de Winterslagstraat en is geopend van 6 uur in de ochtend tot middernacht.

Bekijk alle artikels uit Genk