Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 15 juli 2024

Genk: Dries Hoebers van HOTEC in de prijzen: Genker Ondernemer van het jaar (8 november 2023)

UNIZO Genk organiseerde ook dit jaar de uitreiking van de Award Genker ondernemer van het jaar. Dries Hoebers van HOTEC kwam als grote winnaar uit de bus en volgt Gianfranco Raineri op. De uitreiking vond dinsdagavond plaats bij Tectum te Genk. HOTEC maakt trappen en deuren in eigen atelier.

Dries Hoebers (32) is een jonge ondernemer die durft te investeren. Zo investeerde hij recent in twee nieuwe CC machines om deuren te produceren. Bovendien creëert hij arbeidskansen voor mensen in een kwetsbare positie waardoor HOTEC vandaag met zijn 40 medewerkers verder timmert aan de toekomst van het familiaal bedrijf.

"Ik geloof in het potentieel en de kracht van mijn team en partners, die mee aan de basis liggen van deze overwinning. Dit met een dikke knipoog aan wijlen mijn vader Erik Hoebers die in 1993 aan de wieg stond van schrijnwerkerij HOTEC", reageert Dries Hoebers.

"Ik ben zeer vereerd maar vooral ook verrast om als winnaar uit de bus te komen. Het winnen van deze award was ondenkbaar zonder de inzet en gedrevenheid van mijn broer Yannick, neef Geert en heel het team."

Voor de winst van Dries baseerde de jury van UNIZO Genk zich op 4 criteria:
Uitzonderlijk ondernemerschap adhv financiële groei, winstgevendheid en marktpositie
Inzet en doorzettingsvermogen, het nemen van risico's en het tonen van veerkracht in moeilijke tijden
Innovatie en creativiteit door het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten of bedrijfsmodellen
Persoonlijk ondernemerschap en Genker ambassadeurschapDries Hoebers van HOTEC wint Award Genker Ondernemer van het jaar 2023
Foto: UNIZO

Bekijk alle artikels uit Genk