Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 9 december 2023

Genk: Partij van burgemeester Wim Dries pakt uit met eerste namen (7 november 2023)

Aan het begin van de zomer maakte CD&V Genk bekend dat burgemeester Wim Dries lijsttrekker zal worden voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen in 2024. "Wim gaat voor Genk. Hij is gedreven om ook na 2024, als de Genkenaar hem die kans geeft, opnieuw voor Genk te gaan. Met Wim Dries kiest de partij voor inzet, bekwaamheid en toekomstvisie", zo laat CD&V-Genk weten.

"Nawal Farih is ondertussen geen onbekende meer. Ze zetelt al even in het federaal parlement en zal in het voorjaar de kamerlijst trekken in de bovenlokale verkiezingen. Samen met haar nemen ook ervaren schepenen Anniek Nagels en Kathleen Parthoens opnieuw deel aan de verkiezingen. Zij hebben ondertussen heel wat bestuurservaring, die ze graag zullen delen met nieuwe kandidaten. Naast deze drie gevestigde waarden, werden ook twee nieuwe namen toegevoegd aan de lijst: Christos Knieper en Alay Beyazyuz."
 
"Met deze mix van ervaren politici en nieuwe kandidaten maakt CD&V Genk een mooie start in de lijstvorming en kiest het duidelijk opnieuw voor een mooie mix van ervaren en nieuwe kandidaten, die samen een mooie weerspiegeling zijn van de Genkse samenleving", zegt afdelingsvoorzitter Erwin Hermans.

Burgemeester en lijsttrekker Wim Dries : "Ik ben een trotse en fiere lijsttrekker en kijk er naar uit om met een sterk team naar de kiezer te kunnen trekken volgend jaar. Met Nawal, Anniek, Kathleen, Christos en Alay kiezen we alvast voor echte Genkenaren die met sterk engagement en de nodige ambitie samen gaan voor een nog beter Genk."


Bekijk alle artikels uit Genk