zaterdag 15 juni 2024

Genk: Radio 2 Top 2000 in Genk tijdens Winter Wonderland (23 oktober 2023)

In Genk kijkt men uit naar de activiteiten in december. Het centrum wordt omgetoverd tot een magische plek waar het aangenaam is om te shoppen, te ontspannen tijdens Winter Wonderland en te genieten van vrolijke deuntjes en optredens van Vlaamse artiesten tijdens live-uitzendingen van de Radio 2 Top 2000.

Winter Wonderland. Vier Genkse ondernemers zetten hun schouders onder dit project. Wim en Simon Croonen, Stijn Simonatis en Dylan Burdot zorgen, vanaf 8d december, voor een gezellige winterbeleving. Je kan je uitleven op de overdekte schaatsbaan van 400 m² met een open gevoel en uitzicht op de radiostudio van Radio2. Op het open binnenplein staat een carrousel en een verlichte wintertoren waarrond je gezellig kan eten en drinken. De chalets en het horecadorpje worden uitgebaat in samenwerking met de Genkse verenigingen en lokale horecaondernemers.

Elk jaar tussen kerst en nieuw telt Radio2 af naar de grootste hit aller tijden met de Radio2 Top2000. Dit jaar zal de studio van Radio2 te vinden zijn op de Grote Markt in Genk. "Vanaf kerstdag tellen we af naar de nummer 1 tijdens de Radio2 Top2000, met de populaire stemmen van Radio2. We zenden de klok rond live uit," vertelt Rino Ver Eecke, netmanager Radio2.

Ook in de weken vooraf vind je Radio2 in het centrum van Genk. Vanaf maandag 11 december duiken Limburgers Ann Reymen en Daan Masset in de kerstsfeer tijdens Radio2 Ann en Daan. In de namiddag warmt Anja Daems je op voor de Radio2 Top2000 met de beste hits van vroeger en nu in Radio2 Hitmix.Foto: Winter Wonderland / Stad Genk

Bekijk alle artikels uit Genk