Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 30 november 2023

Genk: De Sjel op het C-mine plein: Stap gewoon binnen (28 september 2022)

De Sjel, een rondreizende installatie bedacht door muzikant Sohnarr, staat tot 30 november op het C-mine plein. Stap gewoon binnen, zet je neer en neem de tijd om je te laten meevoeren door de muziek en de omgeving. De Sjel is ontworpen om mensen een veilige en inspirerende ruimte aan te bieden waarin ze even mogen vergeten wat ze horen voor te stellen in het dagdagelijkse leven.

Je kan er schuilen of jezelf vergeten door te staren naar het omliggende landschap en ermee versmelten. Eenmaal voor de toegangsdeur, sta je oog-in-oog met je eigen reflectie. Dit is het laatste wat je ziet vooraleer je de Sjel betreedt. Binnen de installatie kun je rustig plaatsnemen en de muziek van Coral Dusk integraal beluisteren. De Sjel werd bedacht door Patricia Vanneste, en ontworpen in samenwerking met architect Sam De Bock, nadat ze besefte geen betere concertzaal te kunnen vinden voor haar muziek dan in het midden van de desolate natuur.


Foto: C-mine Genk. De Sjel, een rondreizende installatie ontworpen door muzikant Sohnarr (Patricia Vanneste) en architect Sam De Bock, staat tot 30 november op het C-mine plein. Stap gewoon binnen, zet je neer en neem de tijd om je te laten meevoeren door de muziek en de omgeving

Bekijk alle artikels uit Genk