maandag 27 september 2021

Genk: Battle of Thor met hindernissen op de oude mijnterrils van Waterschei (11 september 2021)

Op zondag 12 september 2021 kan de sportieveling opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens de zesde editie van de obstacle run Battle of Thor. Na een geannuleerde editie in 2020 vindt de Battle of Thor dit jaar opnieuw plaats in het Thor Park. De hindernissenrace wordt dit jaar georganiseerd door stad Genk in samenwerking met Golazo Sport, de gemeente As, JCI Genk en het Agentschap Natuur & Bos. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 11 september.

De Battle of Thor is er voor jong en oud. Echte diehards kunnen kiezen voor het parcours van 12 km met een 25-tal hindernissen die in en om Thor Park op de oude mijnterrils van Waterschei liggen. Daarnaast is er een parcours van 7 km met een 15-tal hindernissen en een Family Run van 3 km met een 8-tal hindernissen. Iedere deelnemer krijgt een uniek T-shirt en ontvangt een medaille aan de finish, ongeacht de tijd waarin het parcours werd afgelegd. Deelnemers kunnen bij inschrijving kiezen voor een startblok met of zonder tijdsregistratie.

Naast de klassiekers zoals de Ramp Attempt, Tobogaaan en Terril flying zullen er dit jaar ook enkele nieuwe uitdagingen op het parcours komen.

Het aantal starters wordt nog beperkt tot maximaal 150 per wave, om zo een vlotte doorstroming op het parcours te garanderen en eventuele files en opstoppingen te vermijden. Uiteraard moet elke deelnemer zich aan de geldende coronamaatregelen houden.

www.aadrinkspartacusseries.be


Bekijk alle artikels uit Genk