maandag 27 september 2021

Genk: Olivier Strauven van Wara verkozen tot Genker Ondernemer van het jaar (10 september 2021)

Tijdens een event in de vernieuwde lounge van KRC Genk werd Olivier Strauven van Wara uitgeroepen tot de UNIZO Genker Ondernemer van 2021. Hij haalde het van Cerina, Claudia en Gianni van Marchetta Familiebouwers en Lidia Paletta en Noureddin Benali van Hotel Zuid.

Juryvoorzitter Wim Lenaers: "Olivier combineert nieuwe trends, ondernemerszin en een sterk team dat zijn idee├źn op de wereld helpt zetten. Wara is een begrip in Genk en een vaste waarde in Limburg. Klein en groot elektro blijven de bestsellers, maar Wara innoveert bijna jaarlijks met nieuwe producten, bijkomende vestigingen en zorgt altijd voor beleving. Zo opende Olivier recent een fietsenwinkel, met de nadruk op premium race- en elektrische fietsen."

De andere genomineerden zijn eveneens zeer sterk bezig. Cerina, Claudia en Gianni Marchetta maakten indruk door de manier waarop ze in enkele jaren een volledige make-over realiseerden naar Marchetta Familiebouwers, terwijl ondernemerskoppel Lidia Paletta en Noureddin Benali met Hotel Zuid zowel de sluiting van Ford Genk als de coronacrisis gebruikten om hun hotel op de toeristische kaart te zetten.

De award werd uitgereikt door UNIZO Genk. "Als organisatie van zelfstandige ondernemers willen we het ondernemerschap promoten en tegelijk Genk in de kijker zetten. De award is een erkenning voor Olivier van Wara, maar vooral een boost voor de meer dan 4.000 ondernemers in onze stad", aldus Luca Bruno, voorzitter van UNIZO Genk.Olivier Strauven (Wara) verkozen tot Genker Ondernemer van het jaar
Foto: Unizo Genk

Bekijk alle artikels uit Genk