maandag 27 september 2021

Genk: Gratis festival in Genk: De volledige line-up! (27 juli 2021)

De line-up is AF(F)! Met nog vijf kakelverse en vooral ontdekkingswaardige acts zijn alle plaatsjes op de affiche van Terug naar AFF nu mooi ingevuld. Op 6 en 7 augustus zijn ze niet te missen aan C-mine in Genk.

Een plechtige eed is het van de ploeg achter het Absolutely Free Festival: jong en aanstormend talent verdient een prominente plek op de AFF-podia. Dit jaar focust het festival op bevreemdende en bezwerende elektrogeluiden. Want ook uit die interessante vijver valt veel jonge én kwalitatieve vis te hengelen. De handen werden in elkaar geslagen met talentontwikkelaars VI.BE en Villa Basta. Als lanceerplatform voor the next generation vaardigen ze begin augustus hun beloftevolle elektrofavorieten af voor Terug naar AFF. Daarbij een aantal acts met duidelijke invloeden en zelfs roots uit het Land van de Rijzende Zon.

De volledige line-up:
Op vrijdag 6 augustus op Terug naar AFF: Lander & Adriaan, Aili, Meetsysteem (nl), Mattias De Craene, Victor De Roo, Tukan, Lo-Lee-Ta, Shoko Igarashi (jp) en Niels Orens.
Op zaterdag 7 augustus: Penelope Isles (uk), The Guru Guru, Personal Trainer (nl), Vieze Meisje, Stoop Kid, Camille Camille, Aster, Pilkington United, Yokocho横丁, Osaka Riot en Fūro.

Ook dit jaar blijft AFF een gratis festival. Omdat het aantal plaatsen per dag beperkt is tot slechts 500 wordt op voorhand wel een drankwaarborg gevraagd. Die kan je tijdens het festival omzetten in drankkrediet. Heel concreet: je schrijft via de betaalmodule op de site van AFF 10 euro per dag/per bezoeker over en bent zo zeker van je plaats. Ook niet vergeten mee te brengen naar het festival: drie gebruikte batterijen. Want AFF is en blijft het batterijenfestival. Breng je drie gebruikte batterijen mee, dan kan je je volledige krediet tijdens het festival in drankjes omzetten. Vergeet je de batterijen, dan wordt een registratiekost van 2,5 euro aangerekend.

Een plaatsje reserveren is enkel mogelijk in veilige bubbels van 4 tot 8 personen. Je betaalt dan 40 tot 80 euro per gezelschap. Het aantal toeschouwers is beperkt tot 500, dus vorm bubbels met je vrienden en ga dan zo snel mogelijk naar http://www.absolutelyfree.be

TERUG NAAR AFF
6+7 augustus 2021
C-mine Genk
www.absolutelyfree.beBekijk alle artikels uit Genk