Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 september 2023

Dilsen-Stokkem: Limburgse wijnhuizen fuseren (5 oktober 2021)

De Limburgse wijnhuizen Wineplus uit Genk en Grapes House of Wines uit Dilsen-Stokkem bundelen voortaan de krachten. De Genkse wijnhandelaren Koen Claes en Maxim Geurden zullen vanaf heden hun activiteiten onder één gemeenschappelijke bedrijf uitoefenen.

De wijnhandels Wineplus in Genk en Grapes House of Wines in Rotem bij Dilsen-Stokkem (voorheen wijnhandel Van Dinter) fuseren. De naam van het nieuwe project wordt binnenkort bekendgemaakt.

De fusie is het gevolg van een duurzame samenwerking uit het verleden, waarbij de twee wijnondernemers inzake hun assortiment en tijdens evenementen elkaars expertises uitwisselden. De respectievelijke wijnwinkels in Dilsen en Genk blijven behouden. Het succesrecept van de twee wijnhandelaren blijft bewaard met kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje, aangevuld met verfrissende varianten uit de nieuwe wereld.

Vier bekende Limburgse ondernemers stonden mee aan de wieg van dit project. Peter Geurden van Different Hotels, Wijnhandelaar Paul Van Dinter, Jo Beuls van Plazza Group en Ludo Geurden, voorheen eigenaar van Hotel Restaurant Mardaga in As. De activiteiten worden verder gezet door Koen Claes en Maxim Geurden.Limburgse wijnhuizen fuseren. Op de foto: Koen Claes, Maxim Geurden, Ludo Geuden en Jo Beuls

Bekijk alle artikels uit Dilsen-Stokkem