zondag 1 augustus 2021

Dilsen-Stokkem: Terhills Cablepark in handen van de Van Lierop holding (12 juni 2020)

Het Terhills Cablepark, waar jong en oud terecht kunnen om te wakeboarden, waterskiën of te genieten van het uitzicht, krijgt een nieuwe uitbater. De recreatieve zone wordt overgenomen door de Van Lierop holding, die bestaat uit twee ervaren ondernemers uit de recreatiesector: Theo Van Lierop en Twan Lutters. Zij willen met deze overname nog meer inzetten op beleving op de site door de strandbar verder uit te breiden met een uitgebreide horecakaart en door nieuwe initiatieven in het leven te roepen. Het Cablepark is sinds afgelopen maandag toegankelijk voor iedereen.

Het Terhills Cablepark wil een versnelling hoger schakelen. De sportieve en recreatieve zone wordt overgenomen door Theo Van Lierop en Twan Lutters, samen vormen ze de Van Lierop Holding. De twee ondernemers nemen het domein over van Hannes Hardeman en Elke Venken die het project succesvol hebben opgestart.

De twee heren hebben inmiddels ook al heel wat jaren ervaring op de teller staan in de recreatiesector. Zo valt het Montana Snowcenter, Alta Cable Ski en de watersportcentra in de Kempervennen en Vossemeren reeds onder hun beheer. Met de overname van het Terhills Cablepark willen ze de favoriete outdoor vakantieplek in Limburg worden voor sportievelingen, maar ook voor wandelaars, bezoekers en levensgenieters.

"Het Terhills Cablepark biedt heel wat opportuniteiten. We willen het aanbod sterk uitbreiden met nieuwe activiteiten, extra pakketten voor scholen en groepen en we zetten ook stevig in op het gezellige aspect. Zo gaan we voor een gloednieuwe en uitgebreide brasseriekaart en nieuw meubilair in een mooie setting om een echt vakantiegevoel creëren voor jong en oud", zegt Theo Van Lierop, mede-uitbater van het Terhills Cablepark.

Met deze overname en de plannen om intensiever in te zetten op beleving wordt het vakantie-aanbod op Terhills nog uitgebreider. "We kijken ernaar uit om in het post-coronatijdperk intensief samen te werken met de nieuwe uitbaters", zegt Rudy Hulsman, CEO Terhills. "Met een uitbreiding van het bestaande aanbod op en naast het water, kunnen we bezoekers en toeristen nog meer tonen wat voor een magnifieke site het Terhills domein precies is. Je kan er prachtig wandelen, je uitleven op het water of gewoon heerlijk tot rust komen met een hapje en drankje. Het is en blijft een unieke setting in eigen land, iets wat vandaag de dag alleen maar belangrijker wordt."

Sinds afgelopen maandag 8 juni is het Terhills Cablepark weer volledig operationeel. "De voorbije dagen hebben we onze plannen snel kunnen omzetten naar de realiteit en iedereen op een gezellige en veilige manier ontvangen," zegt Twan Lutters, mede-uitbater van Terhills Cablepark. "Ook het Aquapark, de beachbar en de brasserie zijn weer open voor het publiek. We zijn helemaal klaar om iedereen weer een warm welkom terug te heten."
Limburgnieuws

Bekijk alle artikels uit Dilsen-Stokkem