Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 25 juni 2022

Diepenbeek: Datalink in het straatbeeld met IT security cars (15 oktober 2021)

Vanaf 2026 zullen alleen nog elektrische wagens aftrekbaar zijn als bedrijfswagen. Dit gegeven zet ondernemers ook vandaag al in actie. Het Diepenbeekse IT bedrijf Datalink kocht nu al een fleet van Volkswagen ID3's aan en installeerde een openbare laadpaal.

"Elektrisch rijden is voor mij persoonlijk al een tijdje ingeburgerd,” vertelt Danny Daniëls, zaakvoerder van Datalink, DPO en netwerkarchitect.

Het nieuwe wagenpark van Datalink is klaar voor de toekomst. "Alle wagens zijn comfortabel uitgerust voor zakelijk gebruik. Dankzij de ruime koffer kunnen onze IT'ers voldoende materialen laden en via de mobiele app kunnen ze de wagen voorverwarmen om geen tijd te verliezen. Om het laden ook voor ons team toegankelijk te maken, lieten we een openbare laadpaal installeren aan ons bedrijfspand. Deze is dubbel fiscaal aftrekbaar."

"Als we nieuwe wagens aankopen, bedenken we steeds een tof concept. Zo ontstond het idee om net zoals safety cars instaan voor de veiligheid op racebanen, ware IT security cars te creëren die tot bij kmo's gaan om hen te assisteren op vlak van IT veiligheid." De IT security cars van Datalink kregen elk een nummer en een opvallende bestickering."Datalink pakt uit met IT security cars en kiest resoluut voor duurzame mobiliteit

Bekijk alle artikels uit Diepenbeek