Vrijdagavond raakte een bezoeker van het Schlagerfestival in Hasselt zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen van de feiten.

dinsdag 26 oktober 2021

Diepenbeek: Steekpartij in Diepenbeek: Vier personen opgepakt (28 januari 2021)

Gisteren werd een 17-jarige jongen neergestoken in de Stationsstraat in Diepenbeek. Naar aanleiding van deze feiten pakte de politie Limburg Regio Hoofdstad ondertussen vier personen op.

Gisterennamiddag rond 15.45 uur kreeg de politie Limburg Regio Hoofdstad een melding van een steekpartij in de Stationsstraat in Diepenbeek. Ter plaatse werd een 17-jarige jongen met steekwonden aangetroffen en naar het ziekenhuis overgebracht. Na verder onderzoek kon de politie Limburg Regio Hoofdstad vier personen oppakken. Het gaat om één meerderjarige en drie minderjarigen.

De meerderjarige verdachte werd vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt waarna deze besliste om de verdachte aan te houden. Eén minderjarige wordt vandaag voorgeleid bij de jeugdrechter in Hasselt. De tweede minderjarige wordt vandaag verhoord door de politie Limburg Regio Hoofdstad. Over de derde jongere zal het parket Luik beslissen.


Bekijk alle artikels uit Diepenbeek