Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 4 december 2023

Diepenbeek: Schoeffaerts investeert 5,5 miljoen euro (8 november 2017)

De grond- en montagewerken zijn volop bezig op het nieuwe Business Park Dorpsveld II in Diepenbeek. Hier zal Afwerkings – en Interieur specialist Schoeffaerts zich vestigen in een volledig nieuw gebouw dat voldoende plaats biedt voor een uitgebreide showroom met kantoren. Het gaat om een totale investering van zo'n 5,5 miljoen euro die zaakvoerder Ronny Schoeffaerts voorziet.

Tot op heden is deze interieurspecialist gevestigd in de Duifhuisweg in Diepenbeek. Maar het pand werd te klein.

Ronny Schoeffaerts: "We zijn niet enkel gespecialiseerd in pleister-, gyproc- en schilderwerken. We zijn eveneens hoofdverdeler van 2 topmerken van deuren, nl. Brems en Anyway Doors én we bieden daarnaast een uitgebreid gamma van parketvloeren aan. Om zo veel mogelijk van onze collectie parket en binnendeuren te tonen aan onze klanten, hadden we dringend nood aan extra ruimte. Veel extra ruimte. Die zal er met het nieuwe gebouw komen."

De uitvoering van dit kwalitatief hoogstaande gebouw is in handen van De Voordenkers van Mathieu Gijbels. Ronny Schoeffaerts: "Wij weten erg goed wat we juist willen van dit nieuwe gebouw. Daarom hebben we voor een team gekozen dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt, net zoals mijn eigen bedrijf dat steeds doet. Met Mathieu Gijbels had ik tijdens de bouwwerken van mijn vorige vestiging al eens samengewerkt. Hun aanpak stond me toen al aan. Ik heb dan ook alle vertrouwen in het team van projectleider Robby. We zijn alvast erg tevreden van hun professionaliteit en oog voor detail."

Mathieu Gijbels zal het nieuwe gebouw realiseren, een ontwerp van Block Office Architecten in samenwerking met Ontwerpbureau Plan-B.

Bekijk alle artikels uit Diepenbeek