Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 3 februari 2023

Business: EuroSys reikt vijf awards uit (15 juni 2022)

Na een pauze van 2 jaar organiseerde ICT-specialist EuroSys Business uit Houthalen op 9 juni 2022 opnieuw haar netwerkevent Business2Beach (B2B). Naast de boeiende infosessies, het topentertainment en het heerlijke eten, zet EuroSys ook de traditie verder om enkele klanten te eren met een award. De gelukkigen waren dit jaar Encon, Tectum, Jaga, Vlinvesta en SyntraPXL.


Sustainability Award voor Encon

Aangezien EuroSys enorm inzet op duurzaamheid kon een Sustainability Award niet ontbreken in dit lijstje. De eerste winnaar van deze award werd Encon. EuroSys koos voor Encon omdat dit bedrijf duurzaamheid en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel draagt. Ze zijn niet alleen authentiek en oprecht hierin, ze ondersteunen er ook andere bedrijven in.

Pieter-Jan Loyens, Sales Manager van Encon: "Enorm trots met deze award. Dat is enkel mogelijk gemaakt dankzij het harde werk van onze medewerkers de afgelopen 20 jaar. Deze omkadering en ook het belang dat EuroSys geeft aan de award is natuurlijk iets wat wij enorm aanmoedigen. Dat duurzaamheid zo in de kijker gezet wordt. Want hoe meer bedrijven we kunnen inspireren, hoe meer impact we echt kunnen verwezenlijken."


Voor de Loyalty Award werd er gekozen voor Tectum Group.
Voor de Solutions Award koos EuroSys voor een bedrijf dat niet alleen een mooi pakket van producten en diensten afneemt, maar hen ook actief betrekt en mee naar oplossingen helpt zoeken. Zo kwam JAGA, fabrikant van koelings- en verwarmingstoestellen, als winnaar van deze award uit de bus.
Een andere nieuwkomer in het rijtje is de Customer of the Year award. Met deze award wil EuroSys een klant die veel voor hen betekent in de bloemetjes zetten. De keuze voor deze award viel op Vlinvesta.
De Education Award ging dit jaar naar SyntraPXL.

Bekijk alle artikels uit Business