Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Business: Kasteel van Ordingen krijgt vijfde ster (10 maart 2022)

Het kasteel van Ordingen is vanaf nu een hotel met vijf sterren. De vijfde ster is niet alleen een blijk van erkentelijkheid voor het totaalaanbod aan faciliteiten en comfortvoorzieningen, ook voor de hoge kwaliteit van de dienstverlening en de vakbekwaamheid van de hotelmedewerkers. Met de verhoging van vier naar vijf sterren ligt de focus in het hotel nog meer op persoonlijke service en het comfort voor de individuele gast. Het hotel telt 34 kamers.

Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir: "Het gebeurt niet elke dag dat ik via Toerisme Vlaanderen een vijfde ster mag toekennen aan een hotel. Deze erkenning is niet alleen een individuele beloning voor de vele aanpassingen en investeringen die het team hier de afgelopen jaren heeft doorgevoerd, maar geeft ook de algemene uitstraling van de hele logiessector in Vlaanderen een stevige duw in de rug. Limburg en bij uitbreiding Vlaanderen hebben er een nieuwe trekpleister bij om toeristen uit binnen- en buitenland in alle comfort te laten genieten van al het moois en lekkers dat we te bieden hebben."

Kasteel van Ordingen is pas het vierde hotel in Vlaanderen dat de vijfsterren kwalificatie krijgt van Toerisme Vlaanderen. La Butte aux Bois in Lanaken en Hotel Dukes' Palace en Hotel Heritage in Brugge kregen al eerder de vijfsterren hotelclassificatie toegekend.

Bekijk alle artikels uit Business