Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Business: BelOrta in de bres voor lokale sportclubs: 9.000 euro sponsorbudget te winnen (7 maart 2022)

BelOrta, de lokale groente- en fruittelerscoöperatie, start een steuncampagne om lokale sportclubs een (financieel) hart onder de riem te steken. Zo schrijft BelOrta een wedstrijd uit met liefst 9.000 euro sponsorbudget als inzet. Op de site http://www.plezantstelegioen.be vinden lokale sportclubs alle spelregels. De campagne werd op gang getrapt tijdens de match tussen KVV Lummen en Eendracht Gingelom. Na het eerste fluitsignaal dook plots het plezantste legioen van BelOrta op, 300 voetbalfans sterk.

Met 'Toon jouw plezantste legioen' schrijft BelOrta een fotowedstrijd uit voor alle lokale sportverenigingen in ons land: van voetbal over volleybal, basketbal, judo en rugby tot frisbee, waterpolo, honkbal…

De plezantste inzendingen maken kans op een financiële extra, waaronder de hoofdprijs van 5.000 euro clubsponsoring.
Het plezantste legioen van BelOrta in feeststemming. Liefst 300 extra fans, in rood-wit, zakten naar Lummen af om het eerste elftal vooruit te schreeuwen. Vijf camera's en een drone brachten de waanzinnige sfeer in beeld. Binnenkort verschijnt een filmpje om zoveel mogelijk lokale sportclubs te inspireren en te motiveren om deel te nemen aan de BelOrta-steuncampagne.


Foto's: Communicatie BelOrta


Glenn Sebregts van BelOrta: "Als lokale telersorganisatie voelen we ons verbonden met andere lokale spelers en tradities. Het harde werken, de gedeelde passie en de goesting om elke dag opnieuw voor het allerbeste resultaat te gaan, zijn ons heel herkenbaar. Ondanks hun continue inzet en engagement zagen heel wat lokale sportverenigingen hun inkomsten opdrogen tijdens de coronacrisis. Precies daarom willen we, als lokale partner, sportclubs aanmoedigen om succesvol verder te blijven doen."

https://www.limburgnieuws.be/

Bekijk alle artikels uit Business