woensdag 27 oktober 2021

Business: Saint Street, City Lounge op de Grote Markt in Sint-Truiden (6 oktober 2021)

"Ons gloednieuw concept, Saint Street, opent op 16 oktober", laat zaakvoerder Thierry Jacobs weten aan Limburgnieuws.be. "De afgelopen twee jaar heeft corona ons tijd gegeven om het oude pand naast de gekende zaak Pacific om te bouwen tot een hip en nieuw hybride horecaconcept op twee levels. Een investering met ambitie in bijzondere tijden. "Saint Street, citylounge zal een nieuwe wind doen waaien op de Grote Markt en een aanwinst zijn voor Haspengouw."

Thierry Jacobs is niet aan zijn proefstuk toe in de horeca. "Een horecazaak moet qua sfeerbeleving meeleven met de dag, de momenten in de week en met de noden van onze bezoekers. Daarom noemen we deze citylounge een hybrideconcept. Overdag een hippe lounge waar iedereen welkom is en 's avonds groeit het uit tot de bruisende place to be."

"Natuurlijk houden we ons aan alle nodige veiligheids- en gezondheidsvoorschriften die worden opgelegd. We investeren in een een uniek inkom- en registratiesysteem. Met onze digital bracelet registreer je je met je ID. Zo heb je niet alleen een veilige toegang maar kan je dit ook gebruiken als betaalmiddel. Via je smartphone kan je steeds budget opladen en heb je geen cash meer nodig."

Ook naar het bedrijfsleven wordt gekeken. "Er worden heel wat formules aangeboden waar bedrijven hun gading in kunnen vinden voor hun meetings, personeelsfeest, productpresentatie of incentives."


Saint Street, City Lounge op de Grote Markt in Sint-Truiden
Uniek hybride horecaconcept opent op 16 oktober 2021
Foto: Saint Street Citylounge

Bekijk alle artikels uit Business