Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 28 september 2020

Business: Coolblue opent winkel in Hasselt (25 augustus 2020)

Coolblue opent eind dit jaar een winkel in Hasselt. De winkel komt in het winkelcentrum Quartier Bleu, op de Gelatineboulevard. Op een oppervlakte van 1.700 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. De winkel in Hasselt wordt - na Wilrijk, Zaventem, Gent en Brussel - de 5de Coolblue-winkel in ons land.

Camille Depuydt, Manager Coolblue België: "Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Hasselt."

"Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er terecht voor hulp bij het maken van de beste productkeuze. De winkel opent ook voor service na aankoop, reparaties van smartphones, tablets en Apple accessoires en het ophalen van online bestellingen."

Voor de winkel in Hasselt is Coolblue op zoek naar 40 nieuwe collega's, waaronder een Floormanager, Verkoopmedewerkers en Reparatiemedewerkers.


https://www.werkenbijcoolblue.be/vacatures/?location=hasselt-be&page=1

INFO
Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België en Nederland (Net Promoter Score van 68). De retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Beeld & Geluid, Telefonie, Computer & Tablets, tot Huishouden & Wonen. Coolblue heeft een eigen bezorg- en installatieservice én 14 fysieke winkels in België en Nederland. In 2019 behaalde Coolblue een omzet van 1,5 miljard euro.

Bekijk alle artikels uit Business