Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 28 september 2020

Business: Eurorent investeert 2,5 miljoen in nieuwe showroom in Limburg (20 augustus 2020)

Eurorent, specialist in machineverhuur, investeert 2,5 miljoen euro in een nieuw hoofdkwartier in Houthalen-Helchteren. Op die locatie verrijst meteen de grootste verhuurshowroom van het land. "We centraliseren ons machinepark op één plek. Zo creëren we een echte winkelbeleving", zegt gedelegeerd bestuurder Valerie Vandeput. Concreet koopt Eurorent het pand van buurman Vanheel Transport, goed voor een verdubbeling van de oppervlakte.

"Onze site wordt 110 are groot. Enerzijds richten we hier een showroom van 6000 m 2 in, meteen goed voor een Belgisch record in onze sector. Anderzijds etaleren we onze machines ook op de ruime parking aan de straatkant. Door de centralisering garanderen we snellere levertijden, omdat we machines niet langer van de ene vestiging naar de andere hoeven te transporteren. Bovendien bundelen 25 gespecialiseerde medewerkers de krachten op onze nieuwe hoofdzetel. Zij zullen elkaars kennisniveau opkrikken."

INFO
Eurorent is gespecialiseerd in machineverhuur. Het bedrijf telt een 50-tal medewerkers, actief in de vestigingen in Houthalen-Helchteren, Sint-Truiden, Seraing en Hasselt. De klanten situeren zich zowel in B2C als B2B (bijvoorbeeld de bouw, evenementen, logistiek, industrie, tuinbouw, lokale besturen). In 2019 draaide Eurorent een omzet van 8,1 miljoen euro.Valerie Vandeput (gedelegeerd bestuurder) en Michel Stas (General Manager)

Bekijk alle artikels uit Business