Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 24 september 2020

Business: Eerste steen kantorencomplex COMMA (31 januari 2020)

Vanmiddag werd de symbolische eerste steen gelegd van het kantorencomplex COMMA dat wordt opgetrokken aan de rotonde in Hechtel centrum. Dit in aanwezigheid van alle bouwpartners, het nagenoeg voltallig schepencollege, de toekomstige huurders van de kantoren en de eigenaars van de koopappartementen.

COMMA bestaat uit 3 koopappartementen die vliegensvlug de deur uit waren en aansluitend uit 4 kantoorverdiepingen die intussen ook allemaal verhuurd zijn: BNP Paribas Fortis zal hier het nieuwe regiokantoor vestigen op gelijkvloers en eerste verdiep. Het tweede verdiep wordt het hoofdkantoor van groeiend vastgoedkantoor Vastgoed C en helemaal bovenaan neemt YES communicatie.

Burgemeester Jan Dalemans liet weten bijzonder verheugd te zijn om weer een eerste steen te kunnen leggen in de verdere uitbouw van de gemeente: "Sinds enkele jaren merken we de komst van tal van nieuwe ondernemingen naar Hechtel-Eksel. We staan hier op het kruispunt van de Noord Zuid en Oost West as van Noord-Limburg. Dankzij dit nieuw project kunnen we het aanzicht van onze gemeente verder verfraaien."

De ruwbouwwerken worden verwacht in het najaar afgerond te zijn. BNP Paribas Fortis plant in het voorjaar van 2021 het kantoor te openen.Vlnr: burgemeester Jan Dalemans, directeur kantorennet Limburg BNP Paribas Fortis Jan Vermeulen, Liliane Schreurs, schepen Kelly Leenaerts, René Schreurs, YES communicatie Ilse Dalemans, bouwheer Didier Capelle, schepen Johan Feyen, schepen Nele Lijnen, 2BE architecten Bert Vandael en aannemer Martin Berben

Bekijk alle artikels uit Business