zaterdag 15 juni 2024

Bree: Zeeman winkel in Bree volledig gerenoveerd   (10 juni 2024)

Zeeman Bree werd zopas volledig gerenoveerd. De winkel heeft een vernieuwend, lichter interieur en is overzichtelijker qua opzet.

De vernieuwde winkel, gelegen aan Markt 21 in Bree, is gerenoveerd om de klanten een betere ervaring te kunnen bieden. Ook in deze winkel wordt het bekende concept van Zeeman gehanteerd. De collectie is eenvoudig en gebaseerd op een aanbod van kwalitatieve basics zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty¬ís, maar bevat ook kinder- en babykleding. Alles voor de laagst mogelijke prijs en met respect voor mens en de planeet.   

Regiomanager Wendy Dekens is trots op de renovatie van de winkel in Bree: "We zijn ontzettend blij met het nieuwe interieur van de winkel. Ondanks dat de winkel in een nieuw jasje is gestoken blijven onze producten toegankelijk en betaalbaar, vooral voor mensen met een kleine portemonnee."

In deze nieuwe winkel is het ook mogelijk om tweedehands kleding in te leveren. Alle ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan Het Goed. Kleding van goede kwaliteit geeft Zeeman op deze manier een tweede kans. Kleding die niet meer goed of mooi genoeg is, wordt zoveel mogelijk gerecycleerd.


Bekijk alle artikels uit Bree