Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 15 juli 2024

Bree: Bel&Bo opent vernieuwde vestiging in Bree (16 maart 2023)

Bel&Bo opende zopas de deuren van haar vernieuwde winkel in Bree. De hele winkel werd volledig vernieuwd volgens het nieuwe concept van de keten. Hierbij staat een gezellige winkelbeleving voor het hele gezin centraal, samen met een hoogstaande en persoonlijke klantenservice.

De bekende Belgische modeketen heeft er sinds 2014 een vestiging en die werd grondig aangepakt. Het nieuwe concept winkelconcept van Bel&Bo focust op beleving voor de klanten. Zo is de inrichting van de winkel meer gericht op families door grotere en comfortabele pashokjes. Ook is de kassa achteraan vervangen door een centraal gelegen servicepunt in het midden de winkel. Ook werd er extra aandacht besteed energiezuinige materialen zoals nieuwe ledverlichting.

Michel Delfosse, CEO Bel&Bo: "Ik geloof absoluut in de fysieke winkels en daarom blijven wij er ook fors in investeren, ook hier in Bree. Onze klanten verlangen naar sociaal contact, persoonlijke advies en een aangename winkelbeleving. Die willen wij hen bij Bel&Bo aanbieden, en dat alles met een gegarandeerde kwaliteit."


Bel & Bo Bree
Toleikstraat 24
3960 Bree


Belgische modeketen blijft innoveren en investeren in fysieke winkels
Bel&Bo opent vernieuwde vestiging in Bree
Foto: Communicatie Bel&Bo

Bekijk alle artikels uit Bree