Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

dinsdag 18 januari 2022

Bree: Jumbo opent winkel in Bree (1 december 2021)

Jumbo breidt uit in Limburg en opende vandaag de deuren van haar zesde winkel in Limburg en de vijftiende winkel in België. De Jumbo winkel is gevestigd aan de Sportlaan 44 te Bree.

De gloednieuwe winkel wordt gerund door het Nederlandse ondernemersduo Ralf Jansen en René Puts, tevens eigenaars van de Jumbo winkel in Stramproy, aan de Nederlands-Belgische grens. De nieuwe winkel in Bree heeft een totaaloppervlakte van zo'n 1500 vierkante meter en stelt zo'n 85 mensen uit de regio te werk.

"We zijn ontzettend blij dat we nu de grens kunnen oversteken en ook hier de deuren van onze Jumbo winkel kunnen openen met een fantastisch team", zegt Ralf Jansen. "Een boeiende uitdaging, want we zijn ons ervan bewust dat Nederland en België niet hetzelfde zijn, maar wat wel overeenkomt en ons het volste vertrouwen biedt, is dat in beide landen de totaalbeleving van Jumbo duidelijk omarmd wordt."

"Ik ben ontzettend trots dat we vandaag, samen met Ralf, René en Stefan, inmiddels onze zesde winkel in Limburg en de vijftiende winkel in België hebben geopend. Limburg kleurt zo meer en meer geel, waardoor steeds meer Limburgers van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten", zegt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. "Dankzij onze winkel in Bree en het fantastische team dat daar klaarstaat, breiden we onze fanclub weer verder uit."De nieuwe Jumbo winkel in Bree werd op 1 december geopend door franchisenemers Ralf Jansen, René Puts en het team van Jumbo Bree, samen met CEO Frits van Eerd. Foto: Jumbo

Bekijk alle artikels uit Bree