woensdag 27 oktober 2021

Bree: McDonald’s Bree zoekt 50 medewerkers (29 september 2021)

Binnenkort opent McDonald's de deuren in Bree. Franchisenemer Frederic Tavernier gaat de komende weken op zoek naar een nieuw team van enthousiaste medewerkers. Samen met VDAB organiseert Frederic op 5 oktober een jobdag voor toekomstige managers en vaste medewerkers en op 6 oktober een jobdag met Nowjobs voor studenten.

Voor het nieuwe McDonald's restaurant in het Limburgse Bree biedt franchisenemer Frederic Tavernier 20 jobs aan voor enthousiastelingen die deel uit willen maken van het vaste team. Daarnaast is hij op zoek naar 5 personen om de manager-functies te bekleden. Om het vaste team verder aan te vullen, zoekt het restaurant ook nog een 25-tal gemotiveerde studenten. Kandidaat-managers en -medewerkers houden best dinsdag 5 oktober vrij voor de jobdag in samenwerking met VDAB. De dag nadien nodigt franchisenemer Frederic kandidaat-studenten uit op de jobdag in samenwerking met Nowjobs.

"Diploma, ervaring, leeftijd, geslacht en afkomst zijn niet belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en dat is in Bree niet anders. We zijn echt op zoek naar een juiste attitude, motivatie, een goede portie enthousiasme, maar vooral een brede glimlach. Voor kandidaat-managers zijn het aansturen en coachen van mensen cruciaal", zegt Frederic.

Voor de opening in Bree krijgen alle geselecteerde kandidaten opleidingen om operationele kennis en praktische vaardigheden zoals hygiëne- en voedselveiligheidsregels onder de knie te krijgen.

Bovendien leren ze soft skills op de werkvloer, zoals teamwork en klantgerichtheid. Ook coronamaatregelen om zichzelf, het team en klanten maximaal te beschermen, komen nog uitgebreid aan bod. De opleidingen voor managers duren in totaal 6 weken. Vaste medewerkers krijgen 100 opleidingsuren en studenten ongeveer 50 uren.

"Een restaurant valt of staat met zijn medewerkers. In mijn restaurant in Lanaken zijn mijn medewerkers dagelijks het gezicht van McDonald's voor onze klanten en dat zal in Bree niet anders zijn. Daarom draag ik de ontwikkeling van mijn mensen hoog in het vaandel", aldus Frederic.McDonald's strijkt neer in Bree en gaat op zoek naar een enthousiaste crew van 50 medewerkers
Foto: McDonald's

https://evenementen-systeem.vdab.be/jobactie-nieuwe-mc-donalds-bree/5359069663592448

Bekijk alle artikels uit Bree