woensdag 27 oktober 2021

Bree: Afro-Latino pakt uit met stadsfestival BREEKOUT! (8 juni 2021)

Geen Afro-Latino Festival dit jaar, de reeds gekochte tickets blijven geldig. "Het Afro-Latino Festival verplaatsen naar september was geen optie aangezien internationale artiesten in 2021 nog geen tour plannen, dus gingen we brainstormen en bedachten we een nieuw éénmalig festival: BREEKOUT! Festival, een stadsfestival in het centrum van Bree op 3, 4 e 5 september 2021. Zo breken we uit de pandemie met een festival zonder enige vorm van beperking en met de focus op Belgische artiesten, grote namen en opkomend talent."

BREEKOUT! Festival: Een line-up om van te smullen. Tourist LeMC, Bart Peeters & De Ideale Mannen, De Kreuners, Emmy d'Arc, Daniël Busser en Nora Jehoul zijn alvast de eerste namen.

Er is slechts plaats voor 2.500 bezoekers per festivaldag. Naast dagtickets zijn er ook 250 combitickets (3 dagen) te koop.

De ticketverkoop start woensdag 9 juni om 17u op: http://www.breekout.be of op de socialmedia-kanalen van Breekout en Afro-Latino

INFO
https://breekout.be/


Het Afro-Latino Festival schuift naar juli 2022, maar in het weekend van 9, 10 en 11 juli 2021 volgt er wel een online festival.Bekijk alle artikels uit Bree