Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 15 juli 2024

Borgloon: Vakantie in Limburg (2 augustus 2016)

Vakantie in Opglabbeek, Opoeteren en/of Houthalen-Helchteren. Moet je gewoon doen! Een comfortabele vakantie in Belgisch Limburg? Kies dan voor Limburg Campings. Limburg Campings heeft drie vakantieparken: Recreatieoord Wilhelm Tell met het Waterparadijs (Opglabbeek), camping Zavelbos (Opoeteren) en camping de Binnenvaart (Houthalen-Helchteren).

Vakantieappartementen
Vakantiechalets
Toeristische staanplaatsen
Weide voor tenten
JaarplaatsenFamiliecamping Wilhelm Tell (Opglabbeek) ligt in een uitgestrekt natuurgebied en biedt mogelijkheden voor wandelingen in een gevarieerd gebied met heide, sparrenbossen, loofhout en moerasgebied. Er is meer: Een groot waterparadijs met ligweide, binnenbad, grote speeltuin, overdekt terras, taverne, binnenspeeltuin,...

Camping De Binnenvaart (Houthalen-Helchteren) is een gezellige camping in de natuur aan een natuurlijke plas. Er is zelfs een groot strand. Troeven: Wandelen, fietsen, waterrecreatie.

Camping Zavelbos (Opoeteren/Maaseik) is de ideale camping voor natuurliefhebbende gasten die van rust houden. Toeristen die willen kamperen in het groen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Grote visvijver en speeltuin.


INFO
www.limburgcampings.be
089.85.44.44
Volg op Facebook en Twitter: Limburg Campings


Bekijk alle artikels uit Borgloon