Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 27 januari 2023

Bocholt: Vastgoed C neemt Vastgoed Rijken uit Bocholt over (14 december 2022)

Vastgoed C kondigt deze maand de overname aan van Vastgoed Rijken uit Bocholt. Het bedrijf onder leiding van Didier Capelle is hiermee aan zijn vierde vestiging toe in Limburg, na Hechtel-Eksel, Zonhoven en sinds deze zomer Lanaken. Het integrale team van Vastgoed Rijken blijft aan boord. Het intussen 14-koppig team van experts staat in voor verkoop, verhuur, advies en nieuwbouw in de regio.

Al meer dan 15 jaar is Vastgoed Rijken een klinkende naam in Bocholt en ver daarbuiten. Stichter en boegbeeld Martin Rijken overleed dit voorjaar na een oneerlijke strijd tegen kanker. Weduwe Wendy Winderix en zoon Marnick Rijken hielden samen met Martins neef Leo Rijken, die naast Martin mede-zaakvoerder was sinds 2008, de zaak draaiende. En met succes. "Martin was altijd erg begaan met zijn medewerkers en zijn klanten. Dat willen we in ere houden", klinkt het.

Didier Capelle: "Ik heb Martin jaren geleden leren kennen toen we samen in avondschool een bijkomende opleiding volgden. Ik heb altijd opgekeken naar hem, hoe hij in het leven stond en als ondernemer."

Marnick Rijken: "Ik vind het knap om te horen dat Didier opkeek naar mijn vader. Want zelf kijk ik al enkele jaren vol bewondering naar het parcours dat Didier met Vastgoed C aflegt. Ik denk dat we elkaar gevonden
hebben door het respect voor elkaar."

Vanaf december is de overname een feit en zullen de 4 medewerkers van Vastgoed Rijken verdergaan onder vlag van Vastgoed C.Het Vastgoed C team is 4 collega’s rijker. (in de zetel van rechts naar links) Alessandra Cimmino, Wendy Winderix, Didier
Capelle en Marnick Rijken. Leo Rijken ontbreekt op de foto. Foto: Vastgoed C.

Bekijk alle artikels uit Bocholt