Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 september 2023

Bocholt: Op 30 en 31 juli in Bocholt: Sezoens Live en Sezoenstrail (26 juli 2022)

"Tijdens het weekend van 30 en 31 juli valt er in Bocholt heel wat te beleven", zegt Erik Vangompel namens de organisatie. Op zaterdag 30 juli Sezoens live met muziekbands in de verschillende Bocholter horecazaken. Hapjes en drankjes op de Bocholter terrassen.
Voor een gedetailleerd programma per zaak: https://levenindebrouwerij.be/sezoenslive/ - Gratis inkom.

Zondag 31 juli: Sezoenstrail. De Sezoenstrail is er voor lopers en wandelaars met een mooie route in Bocholt met start en aankomst op het kerkplein. Als je kiest voor wandelen krijg je een traject van 7km doorheen gebouwen en plaatsen waar je anders nooit komt. Onderweg is er leuke animatie. Zelfs een rit met de Sezoensexpress behoort tot de mogelijkheden. De Koninklijke Steltenlopers van Merchtem laten het beste van zichzelf zien. Genieten van een unieke blik achter de schermen van de brouwerij en het brouwerijmuseum en live bands bij de horeca langs het traject.

Als afsluiter is er een optreden van Super Shake op het Kerkplein. Surf naar https://sezoenstrail.be/ voor meer info en bestel je ticket (10 euro).

Leven in de Brouwerij is een initiatief van Brouwerij Martens, Unizo Bocholt en gemeente Bocholt. De ruime ervaring, brede expertise en sterke achterban van deze 3 partijen vormen een sterk fundament voor Leven in de brouwerij.Tijdens het weekend van 30 en 31 juli valt er in Bocholt heel wat te beleven
"Ambiance en beleving", zegt Erik Vangompel
Foto: Leven in de brouwerij

Bekijk alle artikels uit Bocholt