Vrijdagavond raakte een bezoeker van het Schlagerfestival in Hasselt zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen van de feiten.

dinsdag 26 oktober 2021

Bocholt: Lockdownfeestje in vakantiehuis (17 januari 2021)

In een vakantiehuis in Bocholt heeft Politie CARMA in de nacht van zaterdag op zondagt een lockdownfeestje stilgelegd. In de woning werden 12 personen aangetroffen. De organisator van het verjaardagsfeestje was niet meewerkend en werd bestuurlijk gearresteerd wegens het verstoren van de openbare orde. Alle aanwezigen, hoofdzakelijk Nederlanders, zullen gedagvaard worden en riskeren een boete van 750 euro. De organisator riskeert een boete van 4000 euro.

Zaterdagavond kreeg de politie ook een melding van een samenkomst in een woning in Genk. Naast de 2 bewoners waren nog 7 personen aanwezig. Ze kregen allen een boete van 250 euro voor het overtreden van het samenscholingsverbod.

Ook in As werden zaterdagavond boetes opgesteld voor een samenscholing in een woning. Hier werden 9 personen aangetroffen, waarvan 3 zich probeerden te verstoppen in een berging. 8 meerderjarigen kregen een boete van 250 euro. Voor een minderjarige aanwezige werd een PV opgesteld.

Bekijk alle artikels uit Bocholt