Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 15 juli 2024

Bilzen: Pakje van je Hart voor derde keer terug bij JOE (20 november 2023)

All I Want For Christmas Is… een cadeautje onder de kerstboom. Dat is de wens van elk kind, maar voor veel gezinnen geen evidentie. ​Uit recente cijfers blijkt dat liefst 1 op de 5 kinderen in België opgroeit in kansarmoede. Voor hen is de kerstman een zeldzame gast. In een hartverwarmende inspanning bundelen radiozender JOE en vzw Kindergeluk opnieuw hun krachten voor de derde editie van de goededoelen-actie Pakje van je Hart. Vanaf maandag 27 november roepen alle JOE-dj's luisteraars op om hun gouden hart te tonen.

​Dit jaar zet Dina Tersago als kersvers ambassadrice haar schouders onder de actie. Dina kruipt af en toe mee achter het stuur van de JOE pakjestruck en verzamelt in Vlaanderen pakkende getuigenissen. Missie: deze kerst zo veel mogelijk kinderen gelukkig maken met een leuk geschenk. Want elk kind verdient een kerstcadeau.

​Wie een Pakje van zijn Hart wil schenken aan kinderen in kansarmoede kan dat ook dit jaar op verschillende manieren doen. Op maandag 27 november lanceert JOE het online donatieplatform pakjevanjehart.be. Op die website kan iedereen een symbolisch cadeautje ter waarde 10, 20 of 30 euro kopen voor kinderen in vijf verschillende leeftijdscategorieën. In de Pakjesshop zijn dit jaar gloednieuwe cadeaus als de droomtent, bioscooptickets en walkietalkies te vinden.

Daarnaast duiken er dit jaar ook Reuzenpakjes op in verschillende shoppingcentra en steden in Vlaanderen. Via de QR-code op het Reuzenpak kunnen passanten eenvoudig een pakje schenken.

​En er is de iconische pakjestruck. Van vrijdag 1 tot en met donderdag 21 december houdt de pakjestruck opnieuw halt op liefst 33 verschillende locaties over heel Vlaanderen. De JOE-dj’s maken er radio, ontvangen er bekende gasten als Koen Wauters, Lieven Scheire, Eline De Munck en Mathias Coppens en bezoekers kunnen er cadeautjes kopen. Want binnenin de truck vind je een échte winkel waar alle cadeautjes staan tentoongesteld. Op 1, 2 en 3 december wordt er live radio gemaakt vanop de pakjestruck. De volledige planning en de verschillende locaties worden later bekendgemaakt.Pakje van je Hart voor derde keer terug bij JOE
Maak vanaf 27 november samen met kersvers ambassadrice Dina Tersago het verschil en schenk een kerstcadeau aan een kansarm kind

Bekijk alle artikels uit Bilzen