dinsdag 19 oktober 2021

Bilzen: Colruyt opent nieuwe winkel in Bilzen (9 maart 2021)

Op woensdag 10 maart 2021 opent aan de Maastrichterstraat 18 in Bilzen een gloednieuwe winkel van Colruyt de deuren. Colruyt Bilzen is een ruime winkel (1.513 m²) met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van nationale merken als van eigen merken. Het team in de nieuwe Colruyt-winkel in Bilzen bestaat uit 27 medewerkers, waarvan 6 in de beenhouwerij.Gerant Kevin Plessers: "We verwelkomen onze klanten graag in onze gloednieuwe winkel, met een ruime versmarkt en uitgebreide diepvriesafdeling. Voor vers vlees kunnen klanten terecht in onze beenhouwerij met zelfbediening. Je ziet er onze beenhouwers aan het werk in hun open atelier, zo kan je hen makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling. In onze gloednieuwe winkel profiteer je van alle voordelen die je van Colruyt gewoon bent, nu nog dichter bij huis."

De winkel heeft een Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige onlineboodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Colruyt zet altijd in op duurzaamheid, zo ook bij de bouw van de nieuwe winkel in Bilzen. Het is een lage-energiewinkel die met zonnepanelen eigen energie opwerkt. De vrijgekomen restwarmte van de koelingen wordt gerecupereerd, zo stoot de winkel 90 % minder broeikasgassen uit. Op de parking zijn elektronische laadpalen voor auto’s.

Gerant Kevin Plessers: "Wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen onze klanten daarom om alleen naar de winkel te komen en alle regels van de overheid te volgen."Foto's: Persdienst Colruyt

Bekijk alle artikels uit Bilzen