dinsdag 20 april 2021

Bilzen: Tribu investeert ruim 2 miljoen voor uitbreiding hoofdkwartier (7 oktober 2020)

Het Limburgse Tribù is altijd koploper in high-end buitenmeubilair geweest. Dit zorgde de laatste 8 jaar voor een mooie jaarlijkse groeicijfers die gepaard gingen met investeringen en uitbreidingen. Om deze groei nog meer te ondersteunen investeert Tribù in een nieuwe productiehal. De werken zijn deze maand gestart onder leiding van Limburgs bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen - Opglabbeek

Zaakvoerder bij Tribù Koen De Cock: "We merken dat onze klanten wereldwijd extra investeren in hun buitenruimtes, zowel privé klanten als luxehotels. Voor privé klanten zien we een versterkte cocooning trend in de tuin, voor hotels en restaurants is het een pure noodzaak. Hun klanten voelen zich buiten meer op hun gemak en zij investeren in functie van hun klanten. We verwachten dat deze trend zich nog enkele jaren zal doorzetten, daarom investeren we in extra productiecapaciteit. We nemen ook 5 extra mensen in dienst."

De huidige assemblagehal van 1000m2 begint krap te worden om aan de vraag te voldoen. Om het productieproces van de assemblage uit te breiden, besloot Tribù haar hypermoderne hoofdkwartier uit te breiden met een productiehal van 2400m2 die dezelfde high-end afwerking als het hoofdgebouw krijgt. In dit project investeert Tribù ruim 2 miljoen euro.

Voor de bouw van deze prestigieuze productiehal doet de meubelspecialist beroep op bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.
INFO
Tribù is een familiebedrijf uit Bilzen, waarvan het exclusieve buitenmeubilair de terrassen van high-end hotels over de hele wereld - en zelfs de huizen van sterren zoals Brad Pitt en Kim Kardashian - siert. Het bedrijf plant een nieuwe productiehal op een gloednieuwe site vlakbij hun huidig hoofdkwartier.vlnr: Koen De Cock, Lode De Cock, Tom De Cock

Bekijk alle artikels uit Bilzen