Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

dinsdag 27 september 2022

Beringen: Groomer organiseert Puppy-verwendag voor de Warmste Week (18 november 2021)

Op zaterdag 20 november organiseert hondenkapsalon Groomer uit Beringen een Puppy-verwendag ten voordele van de Warmste Week 2021. Op die manier willen Peter en Els, zaakvoerders van Groomer, hun steentje bijdragen aan de solidariteitsactie.

Wie zich inschrijft voor de Puppy-verwendag laat zijn puppy gedurende dertig minuten in handen van de ervaren trimmers. Zodra de puppy er piekfijn uitziet, is het tijd om te stralen. Er wordt als aandenken een schattige foto in kerstsfeer gemaakt. Ideaal voor op de kerstkaart. Bovendien ontvangt elke puppy een Flinke puppy-diploma en krijgt elke deelnemer ook nog een leuke goodie-bag mee naar huis.

Groomer krijgt op de Puppy-verwendag -en zelfs in oktober én november- hulp van drie marketingstudenten aan UCLL. Katrijn, Flore en Lola, die binnen hun richting elk een ander keuzetraject volgen, bundelen hun krachten om de marketing van Groomer een beestige boost te geven. Mooi!
Aanstaande zaterdag 20 november organiseert Groomer, een hondenkapsalon te Beringen, een Puppy-verwendag ten voordele van de Warmste Week 2021. Op die manier willen Peter en Els, zaakvoerders van Groomer, hun steentje bijdragen aan de solidariteitsactie.
Foto: Groomer organiseert Puppy-verwendag voor de Warmste Week

Bekijk alle artikels uit Beringen