Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 17 augustus 2022

Beringen: BNP Paribas Fortis Private Equity stapt in Het Poetsbureau (10 juni 2021)

BNP Paribas Fortis Private Equity heeft haar portefeuille uitgebreid met een minderheidsbelang in Stellar, de holding boven Het Poetsbureau. Daarmee steunt de durfkapitaalvennootschap de ambitieuze plannen van het Limburgse dienstenchequebedrijf om succesvol verder te groeien als dienstenbedrijf in de B2C- en B2B-markt.

Jo Mellemans, CEO van Het Poetsbureau: "We willen onze evolutie van dienstenchequebedrijf naar dienstenbedrijf stelselmatig uitbouwen. Daarbij streven we naar een ecosysteem van verschillende activiteiten in de B2C- en B2B-markt. De participatie van BNP Paribas Fortis Private Equity laat ons nu toe in te zetten op overnames om die diversificatie van ons dienstenaanbod nog verder te versterken. We zijn erg blij dat zij – van bij de start van Het Poetsbureau trouwens – in ons verhaal geloven en onze visie steunen."

Op basis van de positieve langdurige samenwerking en de kennis van het bedrijf, besloot BNP Paribas Fortis Private Equity een minderheidsbelang in de holding te nemen.

Sven Vermeulen, investment manager bij BNP Paribas Fortis Private Equity: "Het Poetsbureau is een snelgroeiend bedrijf met een onderscheidende werkcultuur om meer mensen langer en gezond aan het werk te krijgen en te houden. Hun slogan anders en beter vat dat goed samen. Vanuit BNP Paribas Fortis Private Equity willen we deze visie onderschrijven en onze samenwerking intensifiëren. Door toe te treden tot het kapitaal van de Stellar-holding, kunnen we het bedrijf nog beter begeleiden in zijn groeiambities, verdere professionalisering en acquisitiestrategie."


Bekijk alle artikels uit Beringen