Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 26 september 2020

Beringen: The Fungroup zoekt planner in laatste aflevering van De Sollicitatie (4 februari 2019)

In de laatste aflevering van De Sollicitatie op VIER heeft onder meer het Limburgse attractieverhuurbedrijf The Fungroup dringend nood aan een efficiënte planningsverantwoordelijke. Alles wat met fun in de lucht te maken heeft, verhuren ze. Zo zijn CEO Stefan Kerkhofs en zijn rechterhand Joeri Christiaens het brein achter het spectaculaire concept Dinner in the Sky. De lat ligt dus hoog voor de sollicitanten. Wie maakt indruk en haalt de job binnen?

CEO Stefan Kerkhofs: "Alles is ooit begonnen als grap. Ik herinner me nog de eerste keer dat ik naar 60 meter hoogte ging en ik meteen rechtsomkeer maakte. Ik heb me uiteindelijk toch laten overhalen om die sprong te maken. Als ik toen niet had gesprongen, dan hadden we nooit The Fungroup opgericht."

Sollicitanten Melissa en Jelte zijn ambitieus en beschouwen deze functie als een absolute meerwaarde. Dorien is terug beschikbaar op de arbeidsmarkt en gaat voor een carrièreswitch. Voor haar is deze job zeer belangrijk. Soner kickt op de internationale bekendheid van het bedrijf, maar is dat ook voldoende?

De Sollicitatie
Dinsdag om 21.20 uur op VIER
INFO
https://fungroup.be/

Bekijk alle artikels uit Beringen