woensdag 27 oktober 2021

As: Zesdejaars Niel-bij-As vieren einde schooljaar op camping Wilhelm Tell (29 juni 2021)

65 zesdejaars en enkele leerkrachten van de gemeentelijke basisschool uit Niel-bij-As (As) brachten de nacht door op camping Wilhelm Tell in Oudsbergen/Opglabbeek. In compleet ingerichte glampingtenten werd het afscheid gevierd van hun lagere schooltijd. "Een heel mooi initiatief van de school en Wilhelm Tell", reageert burgemeester Tom Seurs van As die maandagavond een bezoekje bracht.

De feestelijke afsluiter voor de zesdejaars van de basisschool begon op maandagavond 28 juni met frietjes en drankjes, speelplezier op de grote speeltuin en in het zwembad van Wilhelm Tell. De overnachting in compleet ingerichte luxueuze glamping tenten was voor de meeste kinderen een unieke ervaring. "Normaal blijven onze laatstejaars altijd een nacht slapen op school", vertelt directeur Serge Salemans van de gemeentelijke basisschool Niel-bij-As. "Het was een zeer bijzonder schooljaar zonder schoolreizen en weinig uitstapjes. Na overleg konden we Helga en Lode van Wilhelm Tell overtuigen om de kinderen eens te laten overnachten in de nieuwe glamping. Dit heeft veel mensen gelukkig gemaakt. Wij werken al jaren goed samen met Wilhelm Tell voor het schoolzwemmen. Maar kamperen op de camping was een totaal nieuw avontuur. Een onvergetelijk afscheid in stijl in een Villatent."

Wilhelm Tell doet altijd graag een extra inspanning om jong en oud te laten genieten van de belevingsmogelijkheden op en rond de camping aan de Hoeverweg 87.Foto: Wilhelm Tell

Bekijk alle artikels uit As