Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 23 september 2020

As: Gemeente zoekt uitbater voor cafetaria sportsite (19 april 2020)

De cafetaria van de gemeentelijke sporthal is het start- en eindpunt van vele vrijetijdsactiviteiten. Het is het kloppend (sport)hart van de gemeentelijke sport- en vrijetijdssite. Niet alleen de vele fietsers, wandelaars en gezinnen die er jaarlijks passeren, maar ook zeker de sporters moeten altijd in de cafetaria terechtkunnen voor een verfrissend drankje en een lekker tapje. Maximale openingsuren, aangepast aan de sporters, maar ook rekening houdend met de inwoners van As, zijn dan ook een must.

De gemeente is op zoek naar een nieuwe uitbater die ruimdenkend, constructief en positief is. Iemand die actief meedenkt en mee activiteiten en vernieuwende initiatieven helpt ontwikkelen om de site nog aantrekkelijker te maken voor het brede publiek. De gemeentelijke cafetaria is een doorslaggevende sleutel in het succesverhaal van de site.

Het gemeentebestuur van As wil zo snel mogelijk een nieuwe uitbater aanduiden. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun kandidatuur ten laatste op woensdag 27 mei 2020 om 12 uur indienen.

Bij de toewijzing zal er rekening worden gehouden met het maandelijks te betalen bedrag, referenties, een uitbatingsplan en een inrichtingsplan.

Voor het volledige concessiedossier, de leidraad en het inschrijvingsformulier: http://www.as.be

Vragen of inlichtingen? Je kan altijd terecht bij de sportdienst of de sportfunctionaris.


Bekijk alle artikels uit As