Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

zaterdag 27 november 2021

Alken: 20 vragen! Soetkin Jehaes: 'Athene is mijn droomvakantie' (5 januari 2017)

Deel 4 van 20 vragen met Soetkin Jehaes uit Alken. De voorbije dagen zijn we te weten gekomen dat ze graag de eerste vrouwelijke premier van België wil worden. In het Gallo-Romeins Museum in Tongeren komt ze graag. Op de vraag wat Limburg zo uniek maakt, zei Soetkin: "In geen enkele andere provincie vind je zo een intens samenhorigheidsgevoel en zo een uitgesproken solidariteit als in Limburg." Tijd om nog iets meer te weten te komen.

Soetkin JEHAES
22 jaar
Alken
Masterstudente en politiek actief


Lekkerste keuken?

"Ik ben altijd fan geweest van alle keukens. Helaas heb ik sinds enkele jaren voedselallergieën ontwikkeld, waardoor ik niet meer veel keuze heb. Ik mag het meest eten uit de Aziatische keuken, waardoor ik deze ook automatisch op nummer één zet. Zeker sushi eet ik graag."


Voor welk tv-programma blijf je thuis?

"Ik zou nooit letterlijk thuisblijven om tv te kijken, maar mijn lievelingsseries zijn Game of Thrones en Once Upon a Time."


Naar welke droomvakantiebestemming wil je ooit nog reizen en waarom?

"Het feit dat ik kunsthistorica ben, beïnvloedt de keuze voor mijn reisbestemmingen enorm. Ik heb al veel gereisd, maar ik ben nog nooit in Athene geweest. Het belang dat deze stad op onze huidige beschaving en cultuur heeft gehad is onmogelijk te overschatten. Het zou voor mij een droom zijn om eindelijk een bezoek te kunnen brengen aan deze stad."


Heb je hoogtevrees?

"Neen."


Ik ben supporter van: "Het liberalisme"


Deze website wil ik aanbevelen: http://www.jongvldlimburg.beSoetkin, van harte dank voor je medewerking aan de 20 vragen! Bedankt voor je spontane en eerlijke reacties. Veel succes met alles wat je doet. Blijf Limburg(nieuws) in goede en kwade dagen vertegenwoordigen :-)
Limburgnieuws.be laat Limburgers aan het woord over werk, vakantie, het leven, vrije tijd, ambitie.... 20 vragen!


Bekijk alle artikels uit Alken