info@limburgnieuws.be -

zondag 9 augustus 2020

Tongeren: Koop op de donderdagmarkt in Tongeren en win een gevulde trolley (26 november 2019)

Van donderdag 28 november tot en met donderdag 19 december organiseert de stad Tongeren in samenwerking met de ambulante handelaars een actie op de wekelijkse donderdagmarkt. Wie zijn inkopen tijdens die periode op donderdagmarkt doet, maakt kans op een gevulde trolley ter waarde van 175 euro.

Marc Hoogmartens, schepen van Economie: "Met deze eindejaarsactie zetten we onze wekelijkse donderdagmarkt extra in de kijker. Iedere donderdagochtend is Tongeren steevast een gezellige winkelplek voor de regio. Met acties als deze versterken we de marktfunctie van onze stad."

Patrick Jans, schepen van Milieu: "Lokaal en duurzaam winkelen, te voet of met het openbaar vervoer en dat zonder veel overbodige wegwerpverpakkingen, daar gaan we voor."

Iedere klant krijgt een formulier bij zijn/haar aankoop. Het ingevulde formulier moeten de deelnemers deponeren in de urne aan Radio Boo op de Grote markt. Diezelfde dag, om 12 uur stipt, worden onder de aanwezige bezoekers 5 weekwinnaars getrokken die met een gevulde trolley naar huis gaan. Radio Boo zendt wekelijks de trekking live uit vanop de Grote Markt in Tongeren.


Bekijk alle artikels uit Tongeren