info@limburgnieuws.be

dinsdag 7 april 2020

Pelt: Jonas Geens (21) uit Pelt start tweede bedrijf (19 februari 2020)

De 21-jarige Jonas Geens uit Pelt is met zijn tweede bedrijfje gestart. Jonas Geens is student aan de Universiteit Hasselt en gebeten door ondernemen.

Zijn eerste bedrijfje De DJ Academie leerde intussen de jeugd van Limburg draaien tijdens workshops en kampen, maar wist ook volwassenen te prikkelen onder de vorm van een teambuilding. Nu gaat Geens een stap verder door online refurbished DJ-gear aan te bieden.

"Een splinternieuwe set aankopen is voor DJ's toch nog steeds een stevige financiƫle drempel. Tweedehands apparatuur aanschaffen mag dan wel wat vriendelijker zijn voor de portemonnee, het brengt dan weer een zeker risico met zich mee, zoals verborgen gebreken door drankschade en misbruik. Hier wil ik ontzorgen: alle apparatuur van Used-djgear passeerde een uitgebreide technische controle en komt met 1 jaar garantie. Geen verborgen gebreken en dus gewoon lekker je DJ-skills verfijnen", zegt Jonas.

Het is overduidelijk een evenwichtsoefening tussen studeren en ondernemen, en dat wordt niet altijd even enthousiast onthaald door de buitenwereld.

"Soms krijg ik de vraag of ik niet te veel hooi op mijn vork neem op mijn leeftijd, zeker in combinatie met mijn studies. Ik ben van mening dat de studententijd net wel het ideale moment is om een onderneming te starten: je hebt weinig te verliezen, leert aan snel tempo bij en legt veel nieuwe contacten. Zeker in Limburg heb je een prachtig netwerk ter beschikking, dankzij het initiatief StudentStartUP van UHasselt en de verschillende coaches van het LSU startersplatform."

INFO
https://www.used-djgear.com

https://www.dedjacademie.be


Bekijk alle artikels uit Pelt