www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 18 januari 2019

Opglabbeek: Wilhelm Tell is eerste camping met vijf sterren (19 oktober 2017)

Recreatieoord Wilhem Tell in Opglabbeek mag zich vanaf nu een vijfsterrencamping noemen. Logiesadviseurs van Toerisme Vlaanderen hebben de camping bezocht en oordelen, na grondige inspectie, dat de camping vijf sterren mag dragen.

De combinatie van alle faciliteiten zoals speeltuinen, zwembaden, nieuw sanitair gebouw, onthaal, horeca,... maakt van Wilhelm Tell een camping met een comfortniveau van vijf sterren. Wilhelm Tell is de eerste camping in Vlaanderen die van Toerisme Vlaanderen 5
sterren krijgt.

"Het is niet alleen de uitrusting, maar ook het kwaliteitsniveau van het totale terrein aan de Hoeverweg", reageren Helga Roex en Lode Nulmans van Wilhelm Tell. "Je maakt pas echt het verschil als je toeristen charmeert met je persoonlijke aanpak en kwaliteit. Wij bedanken alle kampeerders en medewerkers om ons tot op dit niveau te tillen", reageren de tevreden eigenaars. "Ook de nieuwbouw sanitair op de camping zal ons gebracht hebben tot die 5 sterren. De nieuwbouw is uitgerust met gezinsbadkamers, verlaagde wasbakken
en toiletten en speelse douches. Het gebouw is ook zeer toegankelijk, ook voor mensen met een beperking. Bovendien is iedereen welkom bij ons, ook mensen met een beperkt budget kunnen hier van hun vakantie genieten."

Minister Ben Weyts opende afgelopen zomer de nieuwbouw sanitair. "Wat Wilhelm Tell doet is investeren in toegankelijkheid en investeren in comfort voor alle toeristen", reageerde de minister tijdens de opening van de nieuwbouw in juli.


Bekijk alle artikels uit Opglabbeek