info@limburgnieuws.be

zondag 7 juni 2020

Lommel: Klanten kunnen aankoopwaarde terugverdienen in Lommel (10 mei 2020)

Vanaf maandag 11 mei heropenen de winkels, ook in Lommel. De handelaars bundelen de krachten om hun klanten welkom te heten. Ze pakken uit met een campagne waarin klanten hun aankoopwaarde kunnen terugverdienen. De blikvanger? Een originele dronevideo waarin handelaars hun aanbod op de stoep etaleren en zo het handelsaanbod letterlijk tonen. Stad Lommel springt de handelaars bij, met onder andere gratis vloerstickers en een kleurrijke straatversiering. Het gezamenlijke doel is duidelijk. "We willen de gezondheid verzoenen met de heropleving van de lokale economie."
Kelly Vromans (ondervoorzitter Bruisend Lommel): "Vanaf 11 mei - de dag dat de winkels terug openen - maken klanten één maand lang dagelijks kans om hun aankoopwaarde terug te winnen. Je ontvangt in de winkel een kaartje, waarop je jouw gegevens noteert. Hieraan hecht je jouw betaalbewijs, dat je vervolgens in een brievenbus aan Toerisme Lommel kan deponeren. Uit alle kandidaten trekken we elke dag één winnaar. Die kan tot 150 euro terugverdienen."

"We verrassen onze klanten met een campagne, onder het motto verrassend en vriendelijk, duurzaam en dichtbij. Overal in het centrum duiken affiches op met deze boodschap. Daarnaast lanceren we via social media een indrukwekkende dronevideo. Speciaal voor dit filmpje etaleerden handelaars hun aanbod op de stoep. Zo tonen we - vanuit de lucht - ons handelscentrum in vol ornaat: van de Kerkstraat tot de Singel. Dat is onze manier om iedereen opnieuw van harte welkom te heten in Lommel", besluit Ivo Van Genechten (voorzitter Bruisend Lommel).

Bekijk alle artikels uit Lommel