info@limburgnieuws.be -

dinsdag 11 augustus 2020

Hechtel-Eksel: Robert Verheyen van Maaseik naar Hechtel-Eksel (27 juni 2018)

Dinsdagavond stelde de gemeenteraad van Hechtel-Eksel Robert Verheyen aan als nieuwe algemeen directeur voor gemeente en OCMW. Robert Verheyen volgt Marie-Louise Vankrunkelsven op, die in mei met pensioen ging.

Op 1 mei nam de gemeente Hechtel-Eksel na 28 jaar afscheid van gemeentesecretaris Marie-Louise Vankrunkelsven. Op dat moment was de procedure voor de aanwerving van een nieuw hoofd van gemeente en OCMW reeds lopende. Deze aanwervingsprocedure werd door het gemeentebestuur uitgegeven aan het extern bedrijf Katena, dat 17 sollicitaties ontving voor de vacature van deze functie.

Na een schriftelijke, mondelinge en psychotechnische proef kwam Robert Verheyen als beste kandidaat uit de bus. Robert is momenteel aan de slag als directeur 'mens' bij de stad Maaseik. Hij heeft reeds tal van functies op verschillende niveaus en in verschillende besturen doorlopen.

Burgemeester Jan Dalemans: "Dankzij de ervaring en know how, die Robert reeds heeft opgedaan in zijn eerdere functies, weten we dat we iemand aan boord halen die de nodige bagage heeft om de organisatie te leiden. We zijn er ons van bewust dat de uitdaging groot gaat zijn, gezien de vele veranderingen die het decreet lokaal bestuur en ons integratieproject met zich meebrengen. Maar we zijn er van overtuigd dat een goede samenwerking zijn vruchten zal afwerpen."

Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel