Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 26 september 2020

Topper: De mooiste vakantieparken in Limburg (15 juli 2017)

Een comfortabele vakantie in Belgisch Limburg? Kies dan voor Limburg Campings. Limburg Campings heeft drie vakantieparken: Recreatieoord Wilhelm Tell met het Waterparadijs in Opglabbeek, camping Zavelbos in Opoeteren en camping de Binnenvaart in Houthalen-Helchteren.

Vakantieappartementen
Vakantiechalets
Toeristische staanplaatsen
Weide voor tenten
Jaarplaatsen


Familiecamping Wilhelm Tell (Opglabbeek) ligt in een uitgestrekt natuurgebied en biedt mogelijkheden voor wandelingen in een gevarieerd gebied met heide, sparrenbossen, loofhout en moerasgebied. Er is meer: Een groot waterparadijs met ligweide, binnenbad, grote speeltuin, overdekt terras, taverne, binnenspeeltuin,... VANAF juli 2017: Opening nieuwbouw sanitair.

Camping De Binnenvaart (Houthalen-Helchteren) is een gezellige camping in de natuur aan een natuurlijke plas. Er is zelfs een groot strand. Troeven: Wandelen, fietsen, waterrecreatie.

Camping Zavelbos (Opoeteren/Maaseik) is de ideale camping voor mensen die van rust houden. Toeristen die willen kamperen in het groen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Grote visvijver en speeltuin.


INFO
http://www.limburgcampings.be
089.85.44.44
Volg op Facebook en Twitter: Limburg Campings

Bekijk alle artikels uit Topper