Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

zaterdag 27 november 2021

Op-stap-in-limburg: Drie Limburgse schrijvers stellen hun boek voor (3 november 2021)

Drie Limburgse auteurs bundelen de krachten. Dit najaar trekken debuterende auteurs Rudi Lavreysen (Allesbehalve Super) en Patrick Vandewalle (De Wetten van Wiel) samen met Anthony Palaia (Relatief Ongeschonden, Ranke Kuiten) op tour langs Limburgse bibliotheken. Ze vertellen er over hun nieuwste werk.

De eerste halte: Zaterdag 6 november Standaard Boekhandel in Hasselt en Lommel. De auteurs zullen er ook signeren in het kader van het Feest Van Het Boek. Toegang is overal gratis.

Za 6 nov, 15u, Standaard Boekhandel, Hasselt (Vandewalle en Palaia)
Za 6 nov, 15u, Standaard Boekhandel, Lommel (Lavreysen)
Wo 10 nov, 19u30, Bibliotheek As
Do 18 nov, 19u30, Bibliotheek Heusden-Zolder
Wo 24 nov, 19u30, Bibliotheek Maaseik
Wo 1 dec, 19u30, BICC Peer
Di 7 dec, 19u30, Bibliotheek Lommel
Di 14 dec, 18u, Bibliotheek Bilzen

OVER DE AUTEURS EN HUN BOEKEN

Rudi Lavreysen (1969, Lommel)
Boek: Allesbehalve Super (mei 2021, Uitgeverij Beefcake)
Rudi Lavreysen neemt de tijd om te kijken en te ontdekken. Nieuwsgierig mijmert hij over de meest banale situaties – van een bezoek aan zijn ma in het woonzorgcentrum tot een ontmoeting op café – en biedt hij in korte verhalen een onverwachte kijk op dingen waar we nog zelden bewust bij stilstaan.
www.rudilavreysen.be

Patrick Vandewalle (1969, Genk)
Boek: De Wetten van Wiel (oktober 2021, Uitgeverij Beefcake)
Roger Calluwaerts ziet in zijn 17-jarige zoon Danny een groot voetbaltalent. Wanneer de jonge linksmidden van VC Eendracht Kromkerke een wereldgoal scoort, doet een plaatselijke manager hem een op het eerste gezicht interessant voorstel.
Deze debuutroman vertelt het verhaal van kleine mensen die moedig genoeg zijn om te dromen, maar die met hun manifeste aanleg om te falen recht op een even pijnlijk als hilarisch fiasco lijken af te stevenen.
www.patrickvandewalle.be

Anthony Palaia (1982, Genk)
Boek: Ranke Kuiten (april 2021, Uitgeverij Beefcake)
Chésus Francesco is een prille dertiger en een bovengemiddeld intelligente filmfanaat die solliciteert bij multimediawinkel The Media Executioner. Hij bouwt een onverwacht innige band op met zijn collega’s. Vooral met Billy, de enige vrouw van het team, klikt het. Wanneer Chésus Billy’s ranke kuiten opmerkt, moet hij aan zichzelf toegeven dat hij meer voelt dan vriendschap. Hij betrekt haar bij een ambitieus en gevaarlijk plan. Palaia debuteerde met het rauwe en veelgeprezen Relatief Ongeschonden, waarin hij zijn lezer in het hoofd van een genadeloze psychopaat laat kruipen.
www.anthonypalaia.be

INFO
https://www.facebook.com/verseletterenuitlimburg
www.beefcakepublishing.be


Bekijk alle artikels uit Op-stap-in-limburg