Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 3 februari 2023

Maaseik: Margriet Hermans, Sandra Kim, ABBA4U, Gers Pardoel, Olivia, Parkies Band en Koen Buyse op Parkiesconcerten in Neeroeteren - Maaseik (2 juni 2022)

Op het grasveld van sporthal De Borg in Maaseik kan je op zes vrijdagavonden en één maandagavond, van 2 juli tot 19 augustus 2022, terecht voor 7 gratis Parkiesconcerten. Maaseik heeft een dubbele primeur: het is de eerste keer dat het 'grootste kleinste festival' van België te gast is in de Limburgse stad en het zijn de eerste afterwork concerten binnen het Parkiesconcept, die op de vrijdagavonden plaatsvinden.

"Zonder maatregelen of beperkingen vieren we in de zomermaanden het 30-jarig bestaan. Parkies debutanten Gers Pardoel, Margriet Hermans en dochter Celien, OLVIA (Olivia Trappeniers) en ABBA4U komen naar Maaseik, net als Sandra Kim en Koen Buyse. Het verjaardagsgeschenk is de allround Parkies Band, die onder leiding van Hervé Martens nummers speelt uit de voorbije 30 jaar Parkies en één verrassende muziekgast uit diezelfde periode meebrengt", aldus de organisatie aan Limburgnieuws.be.

Op vrijdag 8 juli 2022 bijt koningin en winnares van de eerste The Masked Singer Sandra Kim de spits af. Met de 8-koppige, Belgische tributeband ABBA4U wordt het een week later, op vrijdag 15 juli 2022, weer bijzonder. Met hun versies van de ABBA-hits wordt het gegarandeerd een avond waarop niemand zal kunnen blijven stilstaan.

Op vrijdag 22 juli 2022 is het de beurt aan Gers Pardoel die samen met zijn liveband de mensen op het grasveld rond sporthal De Borg gaat laten dansen en meezingen. Liefde voor Muziek-revelatie Margriet Hermans, die momenteel een dikke hit scoort met ‘Lekker Blijven Hangen’, vult samen met haar dochter Celien het Parkies-podium op vrijdag 29 juli 2022. De ravissante en getalenteerde OLIVIA speelt op de eerste vrijdag van augustus.

Met de allround Parkies Band van Hervé Martens, zanger Steph Gustav (Stef Caers) en zangeressen Sofie Verbruggen (Trinity) en Sandrine Van Handenhove, worden we op vrijdag 12 augustus 2022 getrakteerd op de grootste hits uit 30 jaar Parkies. Het gezelschap zorgt ook nog voor één verrassingsgast uit de voorbije drie decennia.

Maaseik sluit de Parkies af op maandagavond 22 augustus 2022 met het optreden van Zornik-frontman Koen Buyse (Love Affair, Scared of Yourself), die net als Margriet Hermans te zien was in het voorbije seizoen van Liefde voor Muziek.

In Maaseik kan je van 8 juli tot 22 augustus 2022, op zes vrijdagavond en één maandagavond op het grasveld aan sporthal De Borg terecht voor de gratis afterwork-Parkiesconcerten, met optredens van Sandra Kim (8/07), ABBA4U (15/07), Gers Pardoel (22/07), Margriet Hermans (29/07), OLIVIA (5/08), Parkies Band met special guest(12/08) en Koen Buyse (22/08).

De Parkies vinden plaats op 18 locaties in Vlaanderen, goed voor 125 gratis optredens.


Bekijk alle artikels uit Maaseik