Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 3 februari 2023

Maaseik: Kinderpretpark Beverland Maaseik opent in april (24 februari 2022)

De eigenaars van het Belgisch kinderpretpark Mega Speelstad openen in april van dit jaar hun tweede vestiging in Belgiƫ. De keuze viel op Maaseik. Beverland wordt de naam van dit nieuwe kinderpretpark langs de Sportlaan 25 in Maaseik.

Het pretpark biedt zowel indoor als outdoor speelgelegenheid voor kinderen. Naast klassieke speeltoestellen zijn er meerdere mechanische attracties gebouwd.

"Maaseik is bijzonder opgetogen met de komst van het pretpark in de vroegere schaatshal", zegt burgemeester Johan Tollenaere. "Dit is een bijzondere aanwinst voor ons recreatieaanbod."

Binnen- en buitenspeeltuin Beverland opent de deuren voor kinderen tot 14 jaar. Binnen is er ruimte voor klimmen en glijden en is er meer dan voldoende ruimte zodat de jongeren zich kunnen uitleven in onder andere het grote klim- en klauterkooi met glijbanen, de trampolines en een echt hindernissenparcours. Alles aangevuld met super leuke attracties zoals draaimolens, de Loopi en Butterfly, de Sweeper,...

Buiten kan de jeugd zich uitleven in de klimtoren met glijbanen, de hoge klimvulkaan en de vele andere uitdagende speeltoestellen.

Voor de kleinsten zijn er overzichtelijke aparte speelzones, zodat ze niet onder de voet worden gelopen door de grotere kinderen.

"In Beverland is het altijd feest", zegt eigenaar Jurgen Bevers.

Er kunnen 15 tot 20 mensen aan de slag. In de buurt van de speeltuin is er meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Foto's: Communicatie Maaseik - Beverland

Bekijk alle artikels uit Maaseik