Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zondag 29 mei 2022

In Limburg: Stickeractie Rode Kruis-Vlaanderen officieel van start (21 april 2022)

De 14-daagse stickeractie van Rode Kruis-Vlaanderen is begonnen. Een belangrijk moment, omdat het gaat over de eerste post-covid stickeractie, waardoor de Rode Kruisvrijwilligers eindelijk terug ongehinderd op pad kunnen. De organisatie hoopt op die manier, na twee moeilijke jaren met een sterk teruggevallen verkoop, terug aan te knopen met het resultaat van pre-covid jaar 2019: drie miljoen euro.

Met Minnie Mouse op de sticker heeft de 14-daagse actie alvast een sterke basis om een succes te worden. Die nieuwe sticker moet alle Vlamingen overtuigen om de 228 lokale Rode Kruisafdelingen financieel te steunen. De opbrengsten van de stickeractie gaan namelijk integraal naar hun werking.

De actie loopt van vandaag tot donderdag 5 mei. De prijs voor de sticker blijft ongewijzigd op 5 euro en is in heel Vlaanderen te verkrijgen. Je zal de Rode Kruisvrijwilligers onder andere vinden op kruispunten en parkings van shoppingcenters & warenhuizen.

Daarnaast wordt er ook ingezet op extra verkoopkanalen. Dat wil zeggen dat de sticker tevens te koop is bij verschillende lokale handelaars en online via koopdesticker.be. Daar moet je dan aangeven naar welke lokale afdeling jouw bijdrage gaat.


Stickeractie Rode Kruis-Vlaanderen officieel van start
Communicatie Rode Kruis

Bekijk alle artikels uit In Limburg