Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

zaterdag 27 november 2021

Hasselt: James Cooke laat kinderen met downsyndroom schitteren in ZEB For Stars: Modellen gezocht voor fashionplezier op 5 november in Hasselt (25 oktober 2021)

Op vrijdag 5 november organiseert ZEB For Stars in samenwerking met Downsyndroom Vlaanderen, een Down Styling Day. Op dit unieke fashion event staan kinderen met het syndroom van down een dag in de spotlights. Letterlijk en figuurlijk, want aan het einde van de dag lopen de modellen een modeshow met alles erop en eraan.

James Cooke en ZEB For Stars Hasselt leggen op 5 november kinderen met het syndroom van down in de watten. Speciaal voor deze verwendag, brengt James Cooke zijn persoonlijke stylist Sven Verstraeten mee, die de modellen een coole outfit aantrekt waarmee ze kunnen schitteren op de catwalk.

Ken je een iemand met het syndroom van down tussen 6 en 14 jaar, die graag eens wil deelnemen aan dit unieke fashion event? Wil je die persoon een superleuke namiddag bezorgen, vol fun en een make-over van James Cooke en z'n persoonlijke stylist? Inschrijven voor de exclusieve Down Styling Day in ZEB For Stars Hasselt kan nog tot 27 oktober. Snel zijn is de boodschap, want er zijn nog maar enkele plaatsjes over.


Bekijk alle artikels uit Hasselt